Skip to content

Google office in london looks like big brother house

December 7, 2011
Google needs its engineers to come up with brilliant ideas, and to help them do that apparently a work environment like the Big Brother House will do the trick.

The search giant’s London headquarters in Victoria covers three floors, but last week some of its 350 staff began using a revamped engineering floor – called L4 – that has to be one of the trendiest in the world.

Meeting rooms feature strange angular sofas, the corridors look like the inside of the starship Enterprise and the workers can play pool and video games during their breaks.

Nelson Mattos, Google’s Vice President of Engineering, said: ‘We hire the brightest and best engineers in the UK and put them together in a highly creative, relaxed and exciting environment.’

One of the many relaxation areas in L4

Unconventional seating is a must at Google

The Coffee Lab serves 19 blends

L4 is paradise for creative thinkers
Google workers are treated to a pool table and games consoles

L4 does have futuristic meeting pods

Programmers are encouraged to play with toys

Cushions are all-important at Google

For bigger team talks bosses can use this state-of-the-art suite

One of the ultra trendy meeting rooms in the London office

Google trendy office for inspiration

Facility of music for employees

Google’s corridors look very futuristic

Rowing boat in office
Advertisements

From → featured, google

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: